Projektni tim LIFE DINALP BEAR ponosno objavljuje da je foto natječaj FINDING BEARINGS službeno otvoren. Suživot čovjeka i medvjeda uključuje širok raspon izazova i mogućnosti. Voljeli bismo vidjeti i vaše kreativno viđenje ove teme.

Tko se može prijaviti?

Pozivamo sve amaterske i profesionalne fotografe da nam pomognu predstaviti njihovu viziju života s medvjedima. U potrazi smo za fotografijama medvjeda u prirodnom staništu, ali i svim drugim fotografijama koje pričaju priču o uspješnom očuvanju i suživotu s ovom karizmatičnom zvijeri.

Ocjenjivanje i nagrade

Sve pristigle fotografije ocijenit će međunarodni žiri koji se sastoji od tri suca, a koji će odabrati tri pobjedničke fotografije.

  • 1. nagrada: Discover Dinarics 3-dnevni promo izlet u rujnu 2017. godine + medvjedu prijateljski paket proizvoda u vrijednosti od 50 €
  • 2. nagrada: paket medvjedu prijateljskih proizvoda u vrijednosti od 100 € 
  • 3. nagrada: paket medvjedu prijateljskih proizvoda u vrijednosti od 50 €.

Prijavljene fotografije moći ćete vidjeti u online galeriji tijekom natječaja, a također ćete moći glasati za svoju njadražu fotografiju. Na temelju vaših glasova odabrat ćemo „pobjednika publike“ koji će dobiti paket medvjedu prijateljskih proizvoda u vrijednosti od 50 €.

Uz ove četiri pobjedničke fotografije, žiri će odabrati dodatnih 30 fotografija. Ove fotografije postat će dijelom putujuće izložbe koju će zainteresirani imati prilike vidjeti u Sloveniji, Hrvatskoj i Austriji. Autore fotografija nagradit ćemo flis jaknama i zimskim kapama s oznakama projekta LIFE DINALP BEAR.

Kako se prijaviti?

Svaki autor može prijaviti do tri fotografije, veličine do 5 MB po fotografiji (1920 x 1080 px). Svi autori prijavi moraju priložiti i ispunjeni online obrazac (“Application form”), a ako se radi o maloljetnom autoru, također je potrebno dodati i izjavu o suglasnosti roditelja (“Parental consent”).

Sudjelovanje u foto natječaju se ne naplaćuje.

Prijave su otvorene do 20. travnja.

Dodatne informacije o natječaju pronađite u dokumentu o Terms and conditions.

Dodatne informacije

TERMS AND CONDITIONS

APPLICATION FORM

PARENTAL CONSENT

Učitaj fotografijo

[cg_users_upload id=”1″]

Galerija

[cg_gallery id=”1″]