AKCIJA E.6 – Izvještaj za nestručnjake

Komunikacija među partnerima i među različitim interesnim skupinama jedan je od najvažnijih preduvjeta za uspješan nastavak provedbe zadataka koji će se postaviti za vrijeme projekta. Izvještaj za nestručnjake bit će kratak izvještaj o svim projektnim zadacima i prenijet će najvažnije informacije o projektu široj publici.
Izvještaj će uključiti informacije o ciljevima projekta, načine na koje su ciljevi postignuti, konkretne rezultate projekta, kao i ograničenja u provedbi projekta i kako se prema njima odnosilo.
Također, izvještaj će sadržavati preporuke za najbolje prakse koje se odnose na zaštitu medvjeda i suživot ljudi s medvjedima i velikim mesožderima. Bit će preveden na engleski, slovenski, hrvatski, austrijski i talijanski jezik za međunarodno korištenje. Izvještaj će biti podijeljen svim partnerima, međunarodnim kolegama, nacionalnim medijima i postavljen na internetskoj stranici. Predstavljanje za medije i zainteresiranu javnost bit će pripremljeno na kraju projekta – predstavit će se svi rezultati, ograničenja s kojima se susrelo i naučene lekcije.

LIFE DINALP BEAR Layman’s Report – Izvještaj za nestručnjake

Vijesti akcije E.6

Predano konačno izvješće

Prošlog je mjeseca vodeća skupina našeg projekta stigla do prijelomne točke podnoseći „Konačno izvješće“ za Europsku Komisiju i za naše su-financijere. Također smo napisali i “Layman’s Report” (Laičko izvješće) za širu javnost, gdje sumiramo na [...]

5 studenoga, 2019|Categories: E.6 Izvještaj za nestručnjake, F.1 Koordinacija projekta, F.3 Poslije LIFE-a, Vijesti|Tags: |Komentari isključeni za Predano konačno izvješće