Projektna skupina LIFE DINALP BEAR z veseljem oznanja pričetek fotografskega natečaja z naslovom FINDING BEARINGS. Sobivanje človeka in medveda zajema široko paleto izzivov in priložnosti, ki bi jih radi bolje spoznali tudi skozi vaše oči in fotografije.

Kdo lahko sodeluje?

Vabimo vse amaterske in profesionalne fotografe, da nam pomagajo s svojimi motivi in predstavijo pogled na to, kaj pomeni živeti z medvedi. Poleg fotografij medvedov, posnetih v naravi, iščemo dela, ki na kakšen koli način govorijo o uspešnem sobivanju in varstvu te karizmatične velike zveri.

Komisija in nagrade

Prijavljena dela bo ocenila 3-članska mednarodna komisija, ki bo med njimi izbrala 3 zmagovalne fotografije.

  • 1. nagrada: udeležba na 3-dnevni promocijski ekskurziji portala Discover Dinarics v septembru 2017 + paket medvedu prijaznih izdelkov v vrednosti 50 €
  • 2. nagrada: paket medvedu prijaznih izdelkov v vrednosti 100 €
  • 3. nagrada: paket medvedu prijaznih izdelkov v vrednosti 50 €.

Vse oddane fotografije bodo v času natečaja na ogled v spletni galeriji, kjer lahko izberete svojo najljubšo in z glasovanjem njenemu avtorju priborite nagrado spletnega glasovanja (paket medvedu prijaznih izdelkov v vrednosti 50 €).

Poleg zmagovalnih fotografij bo na potujoči razstavi, ki bo na ogled v Sloveniji, na Hrvaškem in v Avstriji, predstavljenih še 30 najboljših del. Vsi fotografi, katerih dela bodo uvrščena na razstavo, prejmejo projektno flis jakno in kapo.

Kako se prijavim?

Vsak avtor lahko odda največ 3 fotografije, ki naj ne presegajo velikosti 5 MB in so v razmerju 1920 x 1080 px. Ob oddaji fotografij morajo avtorji nujno izpolniti tudi spletno prijavnico. V primeru, da želijo na natečaju sodelovati mladoletni fotografi, morajo soglasje za to podati njihovi starši.

Sodelovanje na natečaju je brezplačno.

Natečaj traja do 20. aprila.

Točne informacije za sodelovanje na natečaju najdete v Pogojih in pravilih sodelovanja.

Dodatne informacije in prijave

POGOJI IN PRAVILA SODELOVANJA

PRIJAVNICA

SOGLASJE STARŠEV

Nalaganje fotografij

[cg_users_upload id=”1″]

Galerija

[cg_gallery id=”1″]