Po prvi puta izložba je postavljena na dva mjesta istovremeno! Izložba “Život s medvjedima” je izložena u “Kući Velebita” u Krasnu u Nacionalnom parku Sjeverni Velebit od 30. svibnja 2018. i u Zoološkom vrtu grada Zagreba od 06. srpnja 2018. Zagrebački Zoološki vrt je izradio kopije svih fotografija u tehnologiji koja podnosi vanjsko izlaganje, pa je sada uz Nacionalni park sjeverni Velebit, izložba postavljena i u Zoološkom vrtu.

Međunarodni foto natječaj “FINDING BEARINGS”, posvećen očuvanju smeđeg medvjeda i suživotu medvjeda i čovjeka održan je tijekom ožujka i travnja 2017. godine. Autori su predstavili svoju viziju suživota sa najvećom europskom zvijeri. Sudjelovala su 34 autora iz Slovenije, Hrvatske, Austrije, Italije, Poljske i Rumunjske sa 86 fotografija. Međunarodni stručni žiri je odabrao najbolje fotografije za postav putujuće izložbe fotografija “Život s medvjedima”.

U rujnu ove godine izložba će biti postavljena u Ljubljani tijekom trajanja 26-e IBA konferencije „Life with bears“. Za trenutnu lokaciju izložbe provjeravajte službene stranice projekta.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu vidjeti izložbu!